labdarúgás

2018.06.04. 16:47

Döntetlennel zárult az örökrangadó

A megyei III. osztályú bajnokság Közép-csoportjában az utolsó játéknapra maradt a Szanki OBSE – Csólyospálosi FSE örökrangadó.

Tapodi Kálmán

A meccs előtt már eldőlt, hogy a tavalyi bajnok CSFSE ezúttal bronzérmes lesz, míg a két szezonnal ezelőtti aranyérmes szankiak a 8. helyen zárják a pontvadászatot, ha június 9-én a Tabdi nem győzi a Kecel Senior gárdáját.

Kiegyenlített mezőnyjátékot követően a 32. percben Katona János révén a hazaiak szereztek vezetést (1-0), de Varga Martin a 36.percben előbb a hálóba emelt közelről, majd a 44. percben a védők közül kilépve, újból bevette a piros-feketék kapuját (1-2). A szünet után itt is, ott is akadtak lehetőségek, de gólok egyikből sem születtek. Az 57. percben viszont büntetőhöz jutottak a szankiak, amit az utolsó bajnoki mérkőzésén szereplő Lakatos Zsolt magabiztosan értékesített (2-2).

A játék képet tekintve igazságosnak mondható pontosztozkodással ért véget a találkozó. A csoport bajnoka a Kiskőrös LC II. lett, a második helyen a Vadkert FC végzett.

Szanki Olajbányász SE – Csólyospálosi FSE 2-2 (1-2)

Szank, 150 néző. Vezette: Péter-Szabó (Juhász, Becze).

Szanki OBSE: Felföldi – Horváth, Lakatos, Cserényi (80.p. Kovács S.), Zelei, Piszmán (54.p. Kiss M.), Kormányos (63.p. Rávai), Valkai (46.p. Kiss Gy.), Pintér (89.p. Sipos-Szabó), Katona, Segesvári (76.p. Slezák). Edző: Valkai Zsolt.

Csólyospálosi FSE: Buzsik (62.p. Kovács K.) – Engi (66.p. Telek J.), Ábrahám-Furus Gergő, Novikov (23.p. Börcsök), Szögi, Maróti, Ábrahám-Furus Gábor (82. Hódi), Telek M., Beke (67.p. Varga B.), Telek A., Varga M. Edző: Gyuris István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában