Labdarúgás

2018.04.13. 13:16

Mórahalomra látogat az éllovas TVSE

Labdarúgás Az NB III. Közép csoportjában, a 24. fordulóban a Mórahalom csapatához utazik a Duna Aszfalt TVSE, a mérkőzést április 14-én délután 16 óra 30 perckor játsszák.

Vincze Miklós

Horváth Bence (fehérben) jól játszott a Makó ellen

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

– Noha nem szokásom szakaszokban tekinteni egy bajnokságra, ezúttal meg kell mondjam, egy pokolian nehéz perióduson vagyunk túl – jelentette ki Szabó István, a kécskeiek edzője. – Nehéz volt ez a szakasz egyrészt amiatt, hogy sorra játszottuk a rangadókat, másrészt amiatt is, hogy beállt egyfajta kényszerű szerda-szombat ritmus az elmaradt mérkőzések miatt. Ám ez az időszak szerencsére lezárult, ráadásul úgy, hogy a tabellán éllovasok vagyunk, úgyhogy ha lenne is hiányérzetem, nem panaszkodom. Emellett természetesen voltak sérülések is, de hát azzal mindenkinek számolnia kell, a nyáron éppen azért igazoltunk célzottan, hogy ez ne jelenthessen problémát.

Horváth Bence (fehérben) jól játszott a Makó ellen
Forrás: Petőfi Népe | Fotós: Szentirmay Tamás

Horváth Bence a múlt héten mérkőzést eldöntő gólt lőtt, ez bizonyítja, hogy jó úton járunk, a beugrók képesek jól helyettesíteni az esetlegesen kiesőket. Ami a hétvégi ellenfelünket illeti, a Mórahalom elleni őszi meccsünk az egyik legkeserűbb emlék, hiszen 3–3-as döntetlent játszottunk velük hazai pályán úgy, hogy már 3–1-re vezettünk – tért át a hétvégi találkozóra a tréner. – Az edzőjük egy igazi dörzsölt vén róka. Mivel eltökélt szándékuk kiharcolni a bennmaradást, a télen igazoltak két-három minőségi játékost, közéjük tartozik Bogáti és Zsivóczki. Játszó csapatról van szó, amely képes többféle rendszerben is védekezni. Ismét fontos mérkőzés vár ránk, mással nem is foglalkozunk, készülünk rájuk, ellenük, szeretnénk megnyerni a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában