Kézilabda

2018.04.28. 20:56

Debrecenbe el kellett menni

Az NB I./B Keleti csoportjában, a 24. fordulóban újabb bravúros győzelmet aratott Ocsovai Zsolt csapata. Ezúttal Debrecenben győzött a kecskeméti férfi kézilabda csapat, amely óriási hajrát nyitott a dobogós helyezésért.

Vincze Miklós

Kemény ellenfelet győzött le a KTE-automatika.hu. A félidei 13–10-es kecskeméti vezetés után egy izgalmas, hajtós második félidő végére 28–26-os győzelmet arattak Bujdosó Mátéék, így az 5. helyről várhatják a jövő pénteki, Mezőkövesd elleni találkozót.

DEAC–KTE-automatika.hu 26–28 (10–13)

Kecskeméti gólszerzők: Füstös 6, Szamos 4, Petrik-Varga 3, Mazák 3, Miss 3, Kátai 3, Horváth Andor 2, Bujdosó 2, Burik 2.

Ocsovai Zsolt, a kecskemétiek edzője így nyilatkozott a lefújás után: – Számítottunk arra, hogy kemény meccs lesz, ez be is igazolódott. Végig sikerült uralnunk a játékot, egy-két gyengébb produkció ellenére is. Ez a csapat erejét mutatja. Gratulálok a fiúknak, hiszen ez igazi férfimunka volt. Hálás köszönetünket szeretném kifejezni a szurkolóknak, akik ilyen messzire is elkísértek bennünket. Jövő héten, hazai pályán a Mezőkövesd ellen szeretnénk folytatni a tavaszi menetelést, várunk akkor is mindenkit sok szeretettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában