Sportgála

2018.03.05. 12:14

A tavalyi év legjobb sportolóit köszöntötték Kiskunhalason

Kiskunhalason, a Csipkeház nagytermében tartották a városi sportgálát, ahol az elmúlt év legjobb teljesítményeit nyújtó sportolóit köszöntötték, szombat délután. Este a Dékáni Árpád Szakgimnáziumban a sportegyesületek díjait adták át.

Pozsgai Ákos

Az év női sportolója Juhász Janka kétszeres Európa-bajnok úszó lett. Janka amerikai edzőtáborozása miatt édesanyja, Juhászné Kleczli Katalin vette át a díjat. Az év férfi sportolója díjat Suhajda László kettlebell-világbajnok kapta.

Az év csapata a Fazekas DSE felnőtt II. osztályú tornászcsapata (Csikós Csaba, Magyar Benjamin, Mamlecz Zsolt, Modok Gábor és Varga Zsolt). A csapat tagjai a díjat Varga Zsolt napokban elhunyt édesapjának ajánlották.

Az Év Utánpótlás Lány Sportolója címet az Európa-bajnoki bronzérmes birkózó, Fődi Ildikó kapta, távolléte miatt Fődi Gabriella vette át. Az év utánpótlás fiú sportolójának járó díjat a Kiskunhalasi UKSC kézilabdázója, a serdülőválogatottságig jutó Lengyel Péter vehette át. A Szilády RFC U11-es, országos bajnokcsapata (Sebestyén Márk, Kern Martin, Ferenczi Bálint, Gáspár Adrián, Horváth Koppány, Ladányi Tamás, Tarjányi Zsombor, Hegyi Alexander) kapta az év utánpótláscsapatának járó címet.

Az év esélyes sportolói díjat a Kiskunhalasi Általános Iskola terematlétikai csapata (Balogh Bianka, Király Barbara, Radics Milán, Kolompár Viktor, Kolompár Máté, Kolompár Krisztián) nyerte el.

Az év edzője Füzer Gábor lovas szakember lett. Az év sporttámogatójának járó kitüntetetést Vály Judit, az MKB Euroleasing Zrt. vezérigazgatója vette át.

Fülöp Róbert polgármester különdíját pedig a II. ­Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola diákolimpiai bajnok tornászcsapata (László Dénes, Süveges Csanád, Süveges Csaba, ­Kovács Gábor, Lintner Milán) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában