Előadás

2023.03.19. 13:03

Orgoványon is bemutatták az Óz, a nagy varázslót a jakabiak

Telt ház előtt mutatta be az Óz a nagy varázsló című zenés mesedarabját a Jakabi Kultúrműhely az orgoványi művelődési házban szombat este.

Horváth Péter

Orgoványon is sikert aratott a színdarab

Fotó: Horváth Péter

A megyeszerte és Budapesten, a Nemzeti Színházban is nagy sikerrel játszott darab rendezője Gellértné Etelka, az eredeti mű szövegkönyvét Horváthné Gellért Emőke Anna alkotta újra. A mesejáték az orgoványi előtt egy nappal, a jakabszállási előadáson köszönthette ezredik nézőjét, így a szombatival együtt már mintegy 1200-an látták az amatőr színházi produkciót. Az orgoványi bemutató után Gál Szilvia polgármester és Tóthné Szakolczai Tünde, a művelődési ház vezetője köszöntötte a színjátszókat, méltatva a színvonalas munkát. A településvezető ajándékkal köszönte meg Gellértné Etelka és Horváthné Gellért Emőke Anna munkáját a rendezésért és a szövegkönyvért, valamint szintén ajándékkal ismerte el Csorbáné Sipos Mária közösségszervezőnek és Szabó György Róbert polgármesternek a jakabi közösség építéséért tett erőfeszítéseit.

A képen (balról): Horváthné Gellért Emőke Anna és Gál Szilvia orgoványi polgármester
Fotós: Horváth Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!