Kultúra

2023.02.14. 07:00

Közös felolvasással emlékeznek Wass Albertre Kecskeméten

Idén is megrendezik az OlWASSunk együtt Wass Albert műveiből című rendezvényt. Az erdélyi magyar író és költő emlékére rendezett irodalmi délutánhoz bárki csatlakozhat.

Sebestyén Hajnalka

2022-ben is megrendezték az OlWASSunk együtt Wass Albert műveiből című rendezvényt

Fotó: Gulyás Sándor / archív-felvétel

Február 25-én, szombaton 13.30 és 18 óra között tartják meg a sok éves hagyományra tekintő OlWASSunk együtt Wass Albert műveiből című rendezvényt Kecskeméten, a Katona József Könyvtárban.

Immár 16. éve Wass Albert tiszteletére a magyarlakta területeken egy időben, településenként egy helyszínen felolvasnak az ismert író, költő műveiből. Kecskeméten a Hírös Rovókör, a Hírös olWASSókör, a HÍRÖS MAG és a Katona József Könyvtár közösen szervezi meg a rendezvényt.

Mindenkit arra biztatnak, csatlakozzon az irodalmi programhoz, olvasson fel 5-10 perces részletet Wass Albert bármely művéből, vagy csak hallgassa meg mások felolvasását. Lehet egyénileg és baráti társasággal egyaránt jelentkezni az alábbi elérhetőségeken. (+36 30 94 56 321, [email protected]). További hírek az OLWASSUNK EGYÜTT Facebook-esemény oldalán található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!