Zene

2021.12.09. 14:54

A hét végén Kecskeméten ad koncertet az Evolette

Péntek este lép színpadra a kecskeméti kötődésű Evolette zenekar a Kilelében. A srácok már nagyon várják a fellépést. Hozzák az új dalukat is, melynek már készül a videóklipje.

Sebestyén Hajnalka

Az Evolette zenekar tagjai a turnéjuk végéhez érnek

Forrás: Beküldött fotó

December 10-én 20 órakor Kecskeméten játszik az Evolette zenekar. A 2018-ban alapított Evolette modern pop-metal együttes. Hangzásvilágukat tekintve a pop és progresszív metal szegmensén mozognak a srácok, de közel áll hozzájuk a posztrock ambient vonal is. Zenéjükben egyszerre operálnak dallamos és agresszív énektémákkal. A keményebb hangzású gitárjátékot elektronikával színezik, ezzel is adva egy kis új ízt a hangzásnak.

A zenekar tagjai: Balogh András (dob), Dombi Viktor (basszusgitár), Táborosi Márk (ének), Nagy Gábor (gitár) és Deac Róbert (gitár). Az öt srác közül ketten, Gábor és Róbert Kecskeméten nőtt fel, így a zenekarnak duplán fontosak a kecskeméti rajongók, és remélik, sokan összejönnek péntek este a Kilele Music Caféban. A Nem felejtekturné keretében érkeznek a hírös városba, a kecskeméti fellépés lesz az utolsó a sorozatban. Ősszel felléptek Székesfehérváron, Hajdúszoboszlón, Dunaszerdahelyen, Várpalotán és most jön Kecskemét. Elhozzák az elmúlt évek lemezeinek dalait és a legújabbakat is.

A zeneszerető közönség számára nem ismeretlen a zenekar, hiszen többször felléptek Kecskeméten a Tekában, a Kilelében, a Noszlopy parkban és a Dombnál is. Budapesten voltak a nagyobb koncertjeik az Our Last Nighttal és a Palisadesszel, telt ház előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!