megyei forduló

2021.08.16. 16:09

Zenei tehetségkutatót szerveznek az amatőr zenekaroknak Kecskeméten

Öröm a zene című tehetségkutató megyei fordulójának ezúttal is a kecskeméti Hírös Agóra ad otthont. A szombati zenei programra nemcsak az amatőr zenekarokat, fellépőket, de a rajongókat is várják.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Hirös Agóra

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. az Öröm a Zene Nonprofit Kft.-vel együttműködésben, a Hangszeresek Országos Szövetsége támogatásával augusztus 21-én, szombaton rendezi meg az Öröm a Zene Tehetségkutató és Gondozó Sorozat Bács-Kiskun megyei fordulóját amatőr zenekarok részére.

Az egyik legnagyobb országos zenei tehetségkutató válogatója bárki számára ingyenesen látogatható.

A zenekaroknak érdemes ringbe szállni, hiszen a tét az országos döntő, megannyi értékes ajándékkal. Az együtteseknek ez jó kiugrási pont is lehet, jó példa erre a Margaret Island, akiket szintén e program indított el egykoron a siker útján.

A szombati tehetségkutató válogatója a közönség számára is ingyenes, a rajongók bátran buzdíthatják kedvenceiket.

A zsűrizés során alkalmazott szakmai szempontok: hangszeres tudás (10 pont), szöveg (10 pont), egyediség, eredetiség törekvései (20 pont), összkép megítélése (10 pont). Egy előadó, zenekar a beállással együtt max. 45 perces műsorral mutatkozhat be.

Értékes díjak várják már a válogató legjobbját is. Fellépési lehetőséget kap kecskeméti városi nagyrendezvényeken, fesztiválokon. Győztesként bejut az országos döntőbe és indulhat a fődíjért 2021 októberében. A sorozat végső győztesének fődíja 1 millió Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés a HANOSZ tagságának képviseletében gyártott, vagy forgalmazott termékekből, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott 2 millió Ft értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat.

Fotó: Hirös Agóra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!