VIDEÓVAL

2021.01.05. 11:44

Új online programsorozattal jelentkezik a Kecskemét City Balett

Sok pozitív visszajelzés érkezett az ünnepek alatt közzétett két online előadás kapcsán, ezért a Kecskeméti City Balett további lélekmelengető digitális tartalmakkal készül követőinek.

Bajáki Zsanett

Forrás: KCB

A Kecskemét City Balett (KCB) Balett+online címmel indult programsorozata megújult és már közzé is tették első, évindító videójukat. A társulat szinte megalakulása óta köztudottan keresi a kulturális kapcsolódási pontokat a városban élő és alkotó prominens művészekkel és közösségekkel egyaránt.

Barta Dóra évadokon is átívelő ötlete most új formában online folytatódik tovább. Új időszakot él meg tehát az elképzelés azokra az időkre reflektálva, amikor korlátozott a hagyományos találkozási forma. A legfrissebb videómontázsban Gyenes Kata fotográfus, a KCB és Barta Dóra koreográfus művészi találkozását láthatják. A zenét Vass Eysen Ákos kecskeméti orgonista, kántor szerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!