kecskemét

2020.04.29. 15:08

Megérkezett a Kis suttogás angol feliratos változata

Néhány órával ezelőtt jelent meg a Kis suttogás című nagysikerű karantén-videó angol feliratos változata.

Morva Daniella

170 HUNGARIAN ACTORS: Small Whispers

Április elején debütált a közel 200 magyar színész közreműködésével létrejött Kis suttogás című dal és klip, melyet a kecskeméti kötődésű Szemenyei János, és Horgas Ádám ötlete nyomán valósítottak meg. Szemenyei János szavaival élve, „a szeretet és a lendület vezérelte az egészet”, a fő koncepció pedig az volt, hogy „azok szerepeljenek benne, akikkel közösen meg tudjuk fogalmazni és tudjuk vállalni ennek a dalnak a globális üzenetét.”

A dal az egyik legsikeresebb, izoláció alatt született alkotássá nőtte ki magát alig egy hónapon belül, ám ha bárkiben maradt volna hiányzérzet e kapcsán, az alkotók bizonyára erre is találtak megoldást, hiszen szerdán megszületett az angol feliratos változat, mely Horgas Ádám youtube csatornáján már megtekinthető.

Nem Szemenyei János azonban az egyetlen kecskeméti kötődésű szereplője a történetnek, a videóban közreműködő színészek között is akad számos művész, akinek neve a városhoz köthető. Ilyen többek között Orth Péter, Andrádi Zsanett, Bognár Gyöngyvér, Danyi Judit, Decsi Edit, Fischer Lili, Kocsis Pál, Kőszegi Ákos, Kovács Lotti, Földes Eszter, Körtvélyessy Zsolt, Aradi Imre, Farkas Ádám, Auksz Éva és Szegvári Júlia.

Május 4-én a dal francia feliratos változata is megjelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!