Kalocsa

2018.04.01. 15:30

Bemutatta új albumát a Kalocsai Fúvószenekar

Végre bemutatta tavaly ősszel rögzített albumát a Kalocsai Fúvószenekar. Ahogy korábban ígérték, a hagyományos tavaszi nagykoncertjükre végeztek az utómunkákkal, gyártással, borító­készítéssel, így kész CD-t adhatnak a támogatók és az első vásárlók kezébe.

Gábor János

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Gábor János

A One Moment című kiadvány szívmelengető emlék a fúvósoknak és a városnak is, hiszen a mai felállásban jócskán vannak olyan zenészek, akik hamarosan végleg leteszik a hangszert, vagy elköltöznek a városból, így nem folytatják pályafutásukat a zenekarban. Ezt a soha vissza nem térő „egy pillanatot” örökítették meg.

Dajkó Ágnes karnagy elmondta: az egy teljes év munkáját felölelő műsor szünetében megragadták a lehetőséget, hogy megjutalmazzák legkiemelkedőbb munkát végző zenészeiket.

A karnagy hangsúlyozta: Teljesen demokratikus módszerekkel, titkos szavazással dőlt el a kitüntetések sorsa, amelyeket a szárnykürtös Karmó Csaba és a fuvolás Varga-Bajomi Réka kaptak, kiemelkedő munkájukért. Átadták a szavazáson legtöbb voksot kapó zenészüknek járó vándorserleget is, ami szintén a fuvolázó szekcióba került: egy évig Tatai Lili birtokolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!