Ajánló

2024.04.25. 18:00

Turisztikai kiállítás lesz pénteken Kecskeméten

Ingyenes lehetőséget kínálnak mindenkinek arra, hogy megismerje a kecskeméti és környékbeli turisztikai lehetőségeket. A Kecskemét és Térsége Turisztikai kiállítást hagyományteremtő szándékkal április 26-án, pénteken 10-18 óra között a Tourinform Iroda környékén (Kecskemét, Szabadság tér 5/A) rendezi meg az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, az Iroda üzemeltetője.

Az esemény célja, hogy az érdeklődők megismerjék Kecskemét és térsége szolgáltatóit, éttermeit, szálláshelyeit és szabadidős programkínálatait, valamint hozzájáruljon a térség turizmusának fellendítéséhez. Izgalmas kvízek és nyereményjátékok, helyi termék kóstolók és kézműves foglalkozások színesítik a programot.

turisztika, kiállítás, szolgáltatás
Fotó: MW /archív-felvétel

Köszöntőt mond 11 órakor Tóth János, Tiszakécske város polgármestere, az Aranyhomok Egyesület elnök-helyettese és Nemcsik Mátyás, Kecskemét Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.

Többek között kiállít: Aranymonostor Látogatóközpont – Bugac, Bohém Liget – Jakabszállás, Hungarikum Liget – Lakitelek, Boutique Hotel Gaia – Kecskemét, Barack Thermal Resort – Tiszakécske, Hírös Guide Utazási Iroda – Kecskemét, Hírös Sport Nonprofit Kft. – Kecskemét, Kecskeméti Katona József Múzeum (Cifrapalota, Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Népi Iparművészeti Gyűjtemény) – Kecskemét, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, Lakitelek Nagyközség Önkormányzata, Mészi Air Repülőiskola – Jakabszállás, Nemzeti Művelődési Intézet Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága – Lakitelek, Örömhír Alapítvány (Hollósi Búvárbirodalom), Ráday Múzeum – Kecskemét, Tiszakécske Város Önkormányzata.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában