Összefoglaló

2024.04.08. 18:50

Több baleset és múltidéző írásunk érdekelte leginkább olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 14. héten.

Baon.hu

Balesethez vonultak a kecskeméti tűzoltók múlt szombaton délután.

összefoglaló, legolvasottabb cikk, hírek
Három villanyoszlopot is kidöntött egy autó Kiskunhalason
Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

Kiskunhalason, az 53-as főút Sós tó melletti szakaszán teljes útzár volt, mert közlekedési baleset történt múlt szombaton délután.

Kecskemét városról számos legenda terjeng, melyek több évszázaddal ezelőtti életre utalnak e területen. Arra is választ kaphatunk a múltat kutató forrásokból, vajon mit jelent Kecskemét neve.

Bednár Zoltán és Lénárt Ákos kvalifikálták magukat a jövő évi olaszországi pizza-világbajnokságra. Köszönhetően annak, hogy ők készítették el az ország legjobb pizzáját. A kecskeméti szakácsokat arra kértük, meséljenek pályafutásukról, terveikről és természetesen a díjnyertes pizzáról.

Traffibox telepítéséről döntött a halasi képviselő-testület, amiket olyan forgalmas utak mellé helyeznek el, ahol gyakoriak a gyorshajtók. Fülöp Róbert polgármester emellett javaslatot tett arra is, hogy a reggeli és a délutáni időszakban a város forgalma helyein teljesítsen közös gyalogos járőr szolgálatot a rendőrséggel a közterület-felügyelet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában