Elismerés

2024.04.25. 16:28

Döntött a halasi közgyűlés az egészségügyi és a közbiztonsági díjazottakról

Dr. Balogh Mária, Havas Lászlóné és dr. Németh Magdolna kapja idén a Kiskunhalas Város Egészségügyéért, Árgyelán Éva rendőr zászlós, valamint Hurtony Zsolt, a Kiskunhalasi Városőrség és Polgárőr Egyesület elnöke a Kiskunhalas Város Közbiztonságáért díjat.

Pozsgai Ákos

A díjazottakról a város képviselő-testülete csütörtök délután zárt ülésen döntött, az eredményről Fülöp Róbert polgármester adott tájékoztatást a városi közgyűlés nyílt ülésének elején.

képviselő, testület, ülés, közbiztonság, egészségügy
A kiskunhalasi képviselő-testületi ülés
Fotó: Pozsgai Ákos

Kiskunhalas Város Egészségügyéért díjat hárman kapják meg 2024-ben, dr. Balogh Mária, a Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórháza sürgősségi osztályának osztályvezető főorvosa, Havas Lászlóné, az intézmény központi irányításának dolgozója, és dr. Németh Magdolna házi gyermekorvos. A díjazottak az elismerést a kórházban vehetik majd át a Semmelweis-napi ünnepségen.

A képviselő-testület előző tanácskozásán döntött arról, hogy létrehozza a Kiskunhalas Város Közbiztonságáért díjat, amely korábban nem volt. Az elismerést elsőként Árgyelán Éva zászlós, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársa és Hurtony Zsolt, az újonnan alakult Kiskunhalasi Városőrség és Polgárőr Egyesület elnöke, a KSZC Dékáni Árpád Technikum, rendészet-, honvédelem-, közszolgálat tagozatának szakoktatója kapja.

A kitüntetést a Város Napján ünnepi képviselő-testületi ülésen vehetik át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában