Program

2024.03.21. 20:00

Húsvétvárás és tojáskeresés Ballószögön

A ballószögi faluházban március 23-án, szombaton 13 és 18 óra között nagyszabású húsvétváró rendezvényre várják a gyerekeket és felnőtteket. A program része a helyi Makramé és gyöngyfűző szakkör kiállítása.

Sebestyén Hajnalka

Vidám programmal készülnek a ballószögiek a közelgő húsvétra. A faluházban 13 és 18 óra között sokféle program segíti az ünnepi ráhangolódást. A kézműves foglalkozásokon lesz tojásfestés, mézeskalács díszítés, makramézás, gyöngyfűzés, dekor nyuszik készítése. Emellett a gyerekeket arcfestés, állatsimogató, tánc, lovaglás, fogatozás is várja. A legizgalmasabbnak pedig 17.15-kor a tojáskeresés ígérkezik a szomszédos szoborparkban. A Ballószögi Kincsecskék sem hiányozhatnak, a fiatal tehetségek több táncot is előadnak a rendezvényen.

húsvét, tojásfestés, program
Húsvéti programokkal készülnek Ballószögön
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A húsvétváró keretében 14 órakor nyílik meg helyi Makramé és gyöngyfűző szakkör kiállítása, mely április 26-áig megtekinthető. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában