Bács-Kiskun

2024.03.22. 18:34

Jelentős halasítást végez a BÁCSHOSZ húsvét alkalmából

Húsvétra való tekintettel nagy mennyiségű háromnyaras pontyot telepít a kezelésében álló vízfelületeken a Bács-Kiskun Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (BÁCSHOSZ) – tájékoztatott Kovács Gergely ügyvezető elnök, hozzátéve, hogy ezzel szeretnének kedvezni a horgászoknak.

Horváth Péter

A Ferenc-csatorna (Bátmonostor, Nagybaracska, Dávod) területén 2850 kilogramm, a Kadia-Dunán (Hercegszántó) és Nagybaracska Öreg Duna- Tischer  területén 600-600 kilogramm, a Kamarás Duna - Sugovica (Cserkésztábor) vízébe 2500 kilogramm, a Vörösmocsár II. (VI.sz. tó) területére 450 kilogramm hal kerül március 25-én.

halasítás, halelepítés, BÁCSHOSZ
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Kiskunsági Öntöző Főcsatorna Akasztó, Kígyós csárda, Cifra híd, Tass vizeibe 2400 kilogramm pontyot telepítenek március 26-án.

Egyenként 3000 kilogrammhalat telepítenek március 28-án a Duna-völgyi-főcsatornába, Akasztó, Szabadszállás, Hajós, Érsekcsanád vizeibe, a Fűzvölgyi Főcsatornába (Solt; Újsolt; Dunavecse; Szalkszentmárton), valamint Lakitelek Szikrai Holt-Tisza területére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában