Gyermekprogram

2024.03.01. 18:43

Márciusban kétszer is lesz Aprók tánca Kecskeméten

A Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben márciusban folytatódnak a gyermekprogramok. E hét szombaton már két rendezvényen is részt vehetnek a családok.

Sebestyén Hajnalka

A Szórakaténusz nagy sikerű programjai folytatódnak. Március 2-án, szombaton 10 órakor kezdődik az Antanténusz Műhely, ahol izgő-mozgó mackót készítenek agyagból a résztvevők. Szintén szombaton, 15.30-kor Aprók tánca lesz, mely minden alkalommal népszerű a kicsik és szüleik körében. A téma: Kiszehajtás. A hozzá kapcsolódó kézműves-foglalkozáson kiszebábot kreálhatnak a gyerekek.

Aprók tánca, szórakaténusz, gyermekprogram
Népszerű az Aprók tánca program
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A következő szombaton, március 9-én a társasjátékok kedvelőit szólítják meg. Az egész napos programon, 10 és 17 óra között társasjátékok sokasága kerül majd terítékre a Társasjátéknap keretében.

Március 16-án, szombaton 10 órától a gyerekek újra részeseivé válhatnak a Lilla mesék sorozatnak. Tassy Lilla interaktív mesével és kézműves-foglalkozással készül. Március 23-án pedig ismét lesz délelőtt Antanténusz műhely, délután pedig Aprók tánca böjti játékokkal és kölyöksárkány-készítéssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában