Kecskemét

2024.02.06. 11:23

Újra a dobogó tetejére állhattak a TST táncosok – galériával

Ismét fantasztikus versenyeredményről adott számot a kecskeméti TST tánciskola. A múlt hétvégén Budapesten megrendezett Dance Universum Nemzetközi táncversenyről érmek sokaságával tértek haza.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Kapott fotó

Váczi Niki, a tánciskola vezetője, vezető koreográfusa számolt be a részletekről. Duka Viktória profi manó kategóriában 2. helyen végzett. Molnár Lilla Profi junior szóló kategóriában 1. helyezést szerzett, aranyérem csillogott a nyakában.

A formációknál a TST New Generation a Profi gyerek csoport kategóriában 1. lett, újabb aranyérmet kaptak. A TST Mega Crew eredetileg csak junior kategóriában kellett volna indulniuk, de végül úgy döntöttek, ha már verseny, küzdjenek. Ezért felnőtt fél profi kategóriában indultak el és a fantasztikus 2. helyen zárták a versenyt.

A TST-sek közül ketten különdíjat is átvehettek. Duka Viktória a zsűri különdíját, Molnár Lilla pedig a legtehetségesebb táncos díját kapta. 

Váczi Niki végül elmondta, nem pihennek a héten, hiszen pénteken 18 órakor tartják meg a TST nagy gálát, ahol minden tanítvány színpadra lép a Hírös Agórában. Utána sem pihennek, hiszen készülnek az évad további hazai és nemzetközi versenyeire a fiatal tehetségek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában