Hunyadivárosi Közösségi Ház

2024.02.16. 14:20

Pár-falat: egészséges ételeket főztek a házaspárok a kecskeméti főzőkörben

Párkapcsolati főzőkört tartottak csütörtökön a Hunyadivárosi Közösségi Házban. Az alkalmat az Adventista Egyház kecskeméti közössége rendezte meg a Házasság hete programsorozat keretében.

Lizik-Varga Katalin

Munkácsi Attila szakács

Fotó: Lesku Katalin

A Munkácsi Attila szakács által vezetett vegetáriánus és vegán főzőkörön egészséges ételek készítését tanulhatták meg az érdeklődők. A különböző fogások között a jelenlévők Árvai Pálma és Árvai Tamás adventista lelkész házaspártól tippeket is kaphattak párkapcsolatunk fűszerezését illetően. Többek között a tartós szerelem receptjét is megosztották a jelenlévő párokkal. Pontosabban hét fontos témakört emeltek ki, melyekre figyelve szerintük tartósabbá lehet tenni a párkapcsolatokat. Ezek szerint az alábbiakra biztatták a jelenlévőket: kapcsolódjanak és tegyék fel a nagy kérdéseket egymásnak, mondjanak köszönetet, őszintén dicsérjenek, kérjék egymástól amire szükségük van, nyújtsák ki a kezeiket és érintsék meg egymást, valamint randevúzzanak!

A kecskeméti adventista közösség a hétvégén tovább folytatja idei házasság heti programsorozatát. Szombaton, február 17-én, 15 órától párkapcsolatépítő társasjátékozást szerveznek, 17 órától pedig egy érdekes előadásra várják az érdeklődőket. Az Amíg a trauma el nem választ című előadáson a házasság apró betűs részleteit boncolgatják majd a részvevők. Február 18-tól pedig internetes párkapcsolatépítő játékra hívják az érdeklődőket. Programjaik ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni az [email protected] címen lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában