Programsorozat

2024.02.19. 07:00

Hírös kecskemétiekkel beszélgetnek a pódiumon

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés-sorozata február 26-án, hétfőn 18 órakor folytatódik a Kelemen László Kamaraszínházban, a volt Városi Mozi épületében.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A pódiumbeszélgetés-sorozat keretében minden hónapban a beszélgetőpartnerek ismert, kecskeméti kötődésű személyiségek, akik pályájukról, sikereikről, bukásaikról és terveikről életük legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével mesélnek. Az érdeklődők ezúttal is kettő ismert emberrel hallhatnak őszinte, mélyreható, helyenként humoros beszélgetést. Vendégek: Sipos Gábor Gergő, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház gordonkaművésze és Dr. Rigó Róbert PhD, a Károli Gáspár Református Egyetem BTK, Történettudományi Intézet, Új- és Jelenkori Történeti Tanszék, tudományos főmunkatársa.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot jelezni lehet az alábbi lehetőségek egyikén, vagy a helyszínen:

[email protected], + 36 76 501-174, kedd - péntek 09:00 – 18:00 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában