Verseny

2024.01.11. 17:15

Sakkozók mérik össze tudásukat Kiskunfélegyházán

Versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a sakkbarátságok építése és ápolása céljával immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Móra Kupa Sakkversenyt Kiskunfélegyházán január 13-án, szombaton. A 9 órakor kezdődő megméretésnek a Móra Ferenc Gimnázium új épülete ad otthont – tájékoztatta hírportálunkat Retkes Péter és Seres László, a verseny két szervezője.

Vajda Piroska

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A versenyre előzetesen január 12-éig lehet nevezni név és születési idő megadásával a 06-20/956-2060-as telefonszámon. A megméretésen tekintet nélkül korra és nemre mindenki részt vehet, aki a kiírásban foglaltaknak eleget tesz, nevezését idejében megteszi. A Móra Kupa 7 fordulós svájci rendszer, 10-10 perc gondolkodási idő, rapid szabályok szerint, a létszámtól függően külön, vagy összevont csoportokban zajlik majd. 

Minden csoportban az első három helyezett érmet és tárgyjutalmat, az első hat helyezett oklevelet kap. A juniorokat, valamint a serdülő fiúkat és lányokat külön értékelik. A versenybíró Takács István Árpád lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában