Mulatság

2024.01.17. 16:48

Pótszilvesztereztek a kecskeméti Nyitnikék klub nyugdíjasai – galériával, videóval

Szerdán tartotta meg újévköszöntő partiját Kecskeméten, a Nyitnikék Nyugdíjas Klub. Az idős hölgyek és urak virslit és süteményt fogyasztottak, valamint jókedvűen táncoltak, beszélgettek.

Sebestyén Hajnalka

Vidám mulatságot tartottak a kecskeméti nyugdíjasok

Fotó: Bús Csaba

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóság Idősgondozó Szolgálata által működtetett Nyitnikék klubban már sok éves hagyománya van a pótszilveszternek, mely mindig jó hangulatban zajlik. A klub összetartó erejét mutatja, hogy most szerdán is szép számban mulattak együtt az idősek. 

Köszöntőt mondott Páll Gáborné Ildikó klubvezető, majd újév köszöntő verset adott elő két nyugdíjas, Mák Ibolya és Benkő Irén. A megnyitó részeként egy perces néma csenddel megemlékeztek a közelmúltban elhunyt tagtársukról is. 

A menü virsli és sütemény volt. A nosztalgikus dallamokra sokan táncoltak. Többen már a finom falatok előtt is „táncparkettre” léptek. A mulatság vidám hangulatban telt el, mindenki jókedvűen térhetett haza.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában