Baon podcast

2023.12.29. 06:50

Több elismeréssel is büszkélkedhet Nagykőrös – podcast

A Rádió1Gong Téma című műsorában dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere osztotta meg az idei évük, azon belül is az utóbbi időszak örömteli pillanatait.

Orosz Fanni Flóra

Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere

Forrás: Beküldött fotó

A polgármester mindenekelőtt hangsúlyozta, hogy nagy megtiszteltetés számára olyan kollégákkal dolgozni a városházán, akik valamely kitüntetésben részesülnek. Nemrégiben például Szilágyi Csaba vehette át a Belügyminisztériumban a Közszolgálatáért Érdemjel ezüst fokozatát, amiben korábban már Kiss Péter irodavezető is részesült, emellett Aczél Zoltánné irodavezető arany fokozatot kapott a Minisztériumban.

– Azt gondolom, hogy büszke lehet a hivatal, hogy ennyi ember dolgozik itt, akit a szakma elismer – fogalmazott maga is büszkén a város polgármestere. 

További kitüntetésekben részesült Bugya László, a Humán Szolgáltatóközpont vezetője és Vozárné Ragó Ildikó, a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. jelenlegi vezérigazgatója is. 

Nagykőrös polgármestere bízik abban, hogy ezek az elismerések a többi munkatársat is motiválják majd a lelkiismeretes és kiemelkedő munkavégzésre. Örömteli, hogy a város több olyan beruházását is elismerték, melyek közös sikerek voltak az elmúlt időszakban. Ide tartozik az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos eredményük is, ugyanis a XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton a nagykőrösi piaccsarnok színvonalas megépítéséért első díjat nyertek. 

További részletek Nagykőrös sikereiről az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában