Közös program

2023.12.29. 15:51

Lesétálták a bejglit a kecskemétiek a szabadidőközpontban

Igazi közösségi élményben lehetett része azoknak a széchenyivárosi lakóknak, akik ellátogattak pénteken délelőtt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megtartott sétára.

Lizik-Varga Katalin

Több mint harmincan vettek részt a kecskeméti sétán

Fotó: Nagy Katalin

Ezen a napon ugyanis a Széchenyivárosért Egyesület hagyományteremtő céllal „Bejgli lesétáló” sétát szervezett. Az eseményen több mint 30-an vettek részt. Olyanok is jöttek, akik sohasem túráztak, de akadtak gyakorlott túrázók is a csapatban. Sőt, gyerekek is részt vettek a sétán, melynek során teljesen körbe járták a szabadidőközpontban található tavat. 

A séta után egy kötetlen beszélgetés mellett a Café Plázsban egy forró itallal is kedveskedtek a résztvevőknek. A közös sétának olyan nagy sikere volt, hogy a szervezők úgy döntöttek megváltoztatják az eredeti tervüket és nem egy év múlva, hanem hamarabb tartják meg a következő közös sétát. 

Azt még nem tudják milyen rendszerességgel, de folytatni fogják a túrázást, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában