Baon podcast

2023.12.21. 11:53

Karácsonyi különleges ételekről is mesélt a mesterszakács – podcast

Karácsonyi hagyományos és különlegesebb ételekről beszélgetett Fricska Csaba mesterszakács a Hír FM kecskeméti adásában Vízi Zalán szerkesztő-riporterrel.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A Hotel Három Gúnár főszakácsa mesélt saját családi hagyományaikról, előételekről, főételekről egyaránt. Megosztotta véleményét a különböző halászlevekről, és a töltött káposztáról is. Néhány tippet adott, hogy a maradékokból, milyen finomságok készülhetnek. Vallja: minden nap kreatívnak kell lenni a konyhában is! 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában