Elismerés

2023.11.07. 18:43

FiatalokÉRT különdíjat kapott a bajai főiskola

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Az év felelős foglalkoztatója című pályázatának ünnepélyes díjátadó rendezvényét a napokban rendezte meg Budapesten. Az eseményen a tavalyi és az idei nyertesek − köztük a bajai főiskola − vehettek át elismeréseket különböző kategóriákban.

Márton Anna

Az Eötvös József Főiskola

Forrás: Beküldött fotó

Az Eötvös József Főiskolát Nagy-Czirok Anita, a Pályázati Iroda vezetője képviselte. A főiskola FiatalokÉRT különdíjban részesült, amellyel azt méltatták, hogy az intézmény aktívan tesz a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért; kiemelve: az Eötvös József Főiskola munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói jóllétéért.

Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az évek óta nagy sikerű pályázatot, amelynek célja azon hazai munkáltatók elismerése, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel.

Nagy-Czirok Anita, a Pályázati Iroda vezetője
Fotó: Eötvös József Főiskola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában