Piac

2023.11.23. 20:06

Az év utolsó veterán autó- és motoralkatrész börzéje lesz Kecskeméten

November 25-én, szombaton rendezik meg Kecskeméten, a Szent László körúti vásártéren az év utolsó veterán autó- és motoralkatrész börzéjét.

Sebestyén Hajnalka

Különleges hangulatot keltenek az egymás után sorakozó, életünk egy másik korszakát idéző „békebeli” motorok

Forrás: Beküldött fotó

A hozzáértő, szakavatott szemeknek látványosságnak sem utolsó programra nem csak a ritka bontott alkatrészeket kereső ezermesterek fordulnak meg lelkesen, de a régi motorok és az autók szerelmesei is kedvükre gyönyörködhetnek a számukra felbecsülhetetlen értékeket képviselő régi járművekben. 

Találkozhatnak a börzén padlásról lekerült kétkerekű járgányokkal éppúgy, mint a szinte vadonatúj állapotába felújított csillogó-villogó oldtimer masinákkal. Különleges hangulatot keltenek az egymás után sorakozó, életünk egy másik korszakát idéző „békebeli” motorok: a Simsonok, MZ-k, ETZ-k, Pannóniák vagy éppen a Babetták. 

Mint minden szombaton, a zsibpiac is várja régiségeivel, használt vagy új portékáival az érdeklődőket. Látogatóknak a belépés ingyenes!


 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában