Támogatás

2023.10.13. 14:34

Tovább gyarapodott a szabadszállási könyvtár

Az államtól kapott csaknem hétszázezer forint érdekeltségnövelő támogatásból gyarapította eszköz és könyvállományát a szabadszállási városi könyvtár.

Gulyás Sándor

Vass Roland, a könyvtár vezetője

Fotó: Szabadszállási könyvtár

– A rendelkezésre álló keret egyharmadát eszközállományunk bővítésére költöttük. A megnövekedett igények gyorsabb kielégítése és szolgáltatásaink bővítése érdekében papírvágó-, lamináló- és spirálozó gépeket vásároltunk. A gyermekrészbe pedig egy új könyvajánlós kis szekrény került, ezzel is emelve az ifjúsági blokk minőségét – mondta el hírportálunknak Vass Roland könyvtárvezető. 

Ezen kívül egy takarítógépet is beszereztek, hogy szőnyegeik és székeik továbbra is csodaszépek legyenek. A fennmaradó közel félmillió forintból 140 darab új könyvet vásároltak. – Bízom benne, hogy a rendelkezésünkre álló összeget sikerült úgy elkölteni, hogy az településünk lakosságának örömére szolgáljon – fogalmazott Vass Roland. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában