Kecskemét

2023.09.14. 09:00

Indul az Szabadegyetem, a futball is szerepet kap

Csütörtökön kora este folytatódik a Szigeti Jenő Szabadegyetem a kecskeméti Hírös Agórában. Hoffer Zoltán szervező úgy állította össze a programot, hogy minden csütörtökön izgalmas témák közül választhassanak az érdeklődők, és nemcsak egyházi témában.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

1989 decemberében indult útjára a Szabadegyetem. Immár 35 évadja várja Kecskemét és vonzáskörzete lakóit. A napjaink kérdéseire adnak választ az őszi sorozat első részében is. A legtöbb esemény ingyenes, bármelyikhez lehet kapcsolódni.

A 2023/2024-es évad A szeretet törvénye címet kapta. Az első félév első előadása szeptember 14-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik. 

Az évadnyitót Hoffer Zoltán programigazgató tartja meg. Előadásának címe: Vándorúton.

A következő alkalom szeptember 21-én, csütörtökön lesz 18 órakor, amikor is a sport kap főszerepet. A kezdetektől a VB döntőig – Szerelem és halál Mexikóban című rendezvény vendége lesz Disztl Péter, a magyar válogatott 37x-es válogatott kapusa, Dajka László, a magyar válogatott 29x-es csatára, valamint Bodnár Zalán, a Nemzeti Sport újságírója, a Szerelem és halál könyv szerzője. A vendégekkel Hoffer Zoltán beszélget. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában