Bács-Kiskun

2023.09.11. 20:22

A kecskeméti kórház előtt talált csecsemő és egy osztálytalálkozó is a legolvasottabb cikkeink közé került

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 36. héten.

Baon.hu

Tizennyolcan vettek részt az osztálytalálkozón

Fotó: Beküldött fotó

Az előző héten a leginkább Jákob Zoltán, hartai származású üzletember új társa érdekelte olvasóinkat. 

A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház főbejárata mellett kedden hajnalban egy újszülött kisfiút találtak, akit Hajnal Viktor néven neveztek el az Újszülött Részleg dolgozói.

Egy 61 éves bácsbokodi lakost hétfőn egy ismeretlen felhívta és közölte, hogy egy nyereménysorsoláson 1 millió forintot nyert. A nyeremény átvételének feltételeként a RUNDECK és a WISE programok telepítésére kérték telefonján. Ezt követően a Netbankjába belépett és nem sokkal később észlelte, hogy megtakarítása eltűnt a számlájáról. A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás miatt.

Kecskeméten, a Katona József Gimnáziumban tartották meg 50 éves osztálytalálkozóját az 1973-ban végzett öregdiákok. Egykori osztályfőnöküket, Fodor Istvánt, az ismert cukrászdinasztia tagját is körükben köszönthették.

Schadl György nyugállományú ezredest, a volt 59. Honi Vadászrepülő Ezred egykori parancsnokát, aranykoszorús, I. osztályú elfogó vadászpilótát köszöntötte a Magyar Veterán Repülők Szövetsége Kecskeméti Szervezete 90. születésnapja alkalmából kedd délután, a KTE pályán tartott ünnepségen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában