Szórakozás

2023.08.21. 20:46

Vízitúra és kvízjátékok is voltak a Dusnokon, III. Vajas Beach Partyn

Az eredeti augusztus 14-i időpontban zuhogó eső miatt az államalapítás ünnepe előestéjére halasztott III. Vajas Beach Party beváltotta a hozzá fűzött reményeket: önfeledt kacagástól, izgalmakban bővelkedő programoktól volt hangos a dusnoki Vajas-part.

Zsiga Ferenc

Vízitúrával indult a program

Fotó: Zsiga Ferenc

A Mediterrán Pub-nál szombaton délután vízitúrával indult a program. Ki-ki a helyi Víziközpont, vagy a saját úszó járművén ismerkedhetett, gyönyörködhetett a Vajas festői szépségű alsó szakaszával az úton, oda és vissza.

Ugyan a parti műveltségi vetélkedője ennyi esztétikai élményt már nem nyújtott, de a résztvevők szerint vidámságot és izgalmat azért bőven hozott. Ugyanis a műveltségi kvízen holi color festékporral büntették a rossz választ adó játékosokat. A szerencsére kimosható, lemosható festéknyomokból ítélve azért mindenkinél becsúszott egy-egy rossz válasz.

A festékpor is előkerült az eseményen
Fotó: Zsiga Ferenc

Akik az augusztusi kánikulában inkább sörivó-képességeiket szerették volna kamatoztatni, azok a furfangos ötletekben bővelkedő sörivó versenyen indulhattak.

Estére aztán kifeszítették a mozivásznat, így a megfáradt játékosok és a filmrajongók a legendás rendező, Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjét tekinthették meg. Dusnokon az államalapítás ünnepének előnapját a hajnalig tartó diszkó zárta.

Fotó: Zsiga Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában