Kecskemét

2023.08.11. 11:16

Vasovski Live koncerttel indult a Chillzone a Vasútkertben

Csütörtök este hangulatos fények mellett élvezhették a zenekedvelők a klasszikus és elektronikus dallamokat a Vasovski Live koncertjén.

Orosz Fanni Flóra

Klasszikus és elektronikus dallamok csendültek fel a Vasútkertben

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ CHILLZONE a Noszyban néven szervez ingyenes szabadtéri koncertsorozat helyi fellépőkkel. A három napon át tartó élőzenés promramsorozatot a Vasovski Live koncertje indította.

DJ-szett hangszerekkel, ez a Vasovski Live. Mr. Vasovski DJ-szettjét Herold Péter szaxofonnal, Ferencz Péter (Peet Project) hegedűvel színesíti. Sokéves barátság és munka köti össze a srácokat. A kecskeméti születésű Vasovski Norbert célja mindig az volt, hogy valami többet, különlegesebbet tudjon adni a fellépései során – olvasható az esemény leírásában.

Sok érdeklődő látogatott ki a koncertre
Fotó: Orosz Fanni Flóra

A koncertre érkezők sörpadokon, babzsákokon élvezhették a remixeket, amik az elmúlt 40 év legnagyobb slágereit, kedvenceit dolgozzák fel, illetve saját szerzemények is helyet kapnak a nem mindennapi szettben. A koncert legelején a formáció frontembere megszólította közönségét, és táncra buzdította a zenekedvelőket. Hangulatos fények, kellemes és közkedvelt dallamok, ez jellemezte a Vasútkertet csütörtök este.

A koncertsorozat pénteken és szombaton is folytatódik, ahol további fellépőként szerepel még Döme the mask, Korbiuszi Csomó, Hajdu Erik és Bíró Csongor Vitéz is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában