Pályázat

2023.08.17. 19:42

Újabb fejlesztések kezdődtek a Bajai Szent Rókus Kórházban

A Bajai Szent Rókus Kórház az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében közel 300 millió forint értékű támogatást nyert.

Márton Anna

A Bajai Szent Rókus Kórház

Fotó: Márton Anna

A pályázat révén modern izotóp diagnosztikai és terápiás célú eszközbeszerzés, valamint hozzájuk kapcsolódó infrastrukturális fejlesztés valósul meg a gasztroenterológiai, illetve a diagnosztikai járóbeteg-ellátás osztályokon. A munkálatok augusztus 14-én megkezdődtek az intézményben. A kórház honlapján és közösségi oldalán tájékoztat arról, hogy a kivitelezési munkálatok átmeneti szolgáltatás-változásokkal járnak.

Az építkezés alatt a nem sürgős izotóp diagnosztikai vizsgálatok átmenetileg szünetelnek, a gasztroenterológiai ellátás a sebészeti épület ötödik emeletén zajlik a felújítás során. Amennyiben a kért vizsgálat nem halasztható, a betegeket az illetékes vármegyei intézménybe irányítják. Az átalakítási munkálatok ideje alatt is − mindkét szakterületet érintően − minden beteg megkapja a szükséges ellátást. A munkálatok várhatóan szeptember végéig tartanak.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában