Koreográfiák

2023.08.18. 20:06

Táncbemutató gálával zárta nyári táborát a Victoria Fitness Sportegyesület – galériával, videóval

Eredményesen zárult a Victoria Fitness Sportegyesület nyári tábora. A táncos növendékek pénteken nagyszabású táborzáró gálán mutatták be, mit tanultak az elmúlt egy hét alatt. Kádas Kálmán, edző, a tábor vezetője elmondta, székhelyükön az egykori Piramis diszkó épületében és udvarán 32 táborozó három edző segítségével egy héten át csiszolta tudását. Mozgáskoordinációt és természetesen új koreográfiákat tanultak a lányok korcsoportokra bontva. "Házi feladatként" pedig új produkciókat állítottak össze. Mindeközben persze pihenésre és közösségépítő játékokra is jutott idő.

Vajda Piroska

Mozgáskoordinációt és természetesen új koreográfiákat tanultak a lányok korcsoportokra bontva

Fotó: Vajda Piroska

A gálán bemutatott koreográfiák nagy sikert arattak a főként szülőkből álló közönség körében. A lányok több meglepetéssel is készültek, olyan előadás is született, amit az edző is a zárógálán látott először. Ilyen volt például az Európa bajnok csapat tagjait is magába foglaló csoport Barbi című produkciója.

Kádas Kálmántól azt is megtudtuk, hogy a tábor jó hangulatát némiképp beárnyékolta, hogy az említett Európa Bajnok junior csapat nem tud kiutazni a világbajnokságra, hiába szerezték meg a kvalifikációt a nyár elején Prágában megrendezett versenyen. Az őszi, római világversenyre anyagi nehézségek okán nem tudnak menni. A csapatnak nincs szponzora, a szülők többsége pedig nem tudja vállalni nevezés, a kiutazás és részvétel költségeit. Egyéni versenyben egyedül Palásti Enikő tudja képviselni a világbajnokságon Victoria Fitness Sportegyesületet.  

Kádas Kálmán hangsúlyozta, próbálnak támogatókat keresni. Bízik benne, hogy októberig elő tudják teremteni a versenyen való részvételhez szükséges pénzt. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában