Felháborító

2023.08.21. 16:56

Kukkoló drónokra panaszkodnak a lakók Érsekcsanádon

Az elmúlt két hétben több olyan jelzést is kapott Felső Róbert polgármester, hogy valaki Érsekcsanádon drónt küld a házak udvarába, ahol lesüllyesztik őket és az ablakon néznek be a házakba. A polgármester a közösségi oldalán jelezte, hogy a kukkolás jogszabályellenes, aki ilyet tapasztal, jelezze a rendőrségen.

Márton Anna

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

„Már az is felháborító, ha ezt csak úgy, brahiból csinálja valaki, hisz ez a kukkolás jogszabályellenes. Ráadásul akár zuhanyzás közben is nézheti a másikat. Ha ez fordul elő, akkor egy beteg emberről lehet szó. Az is elképzelhető azonban, hogy valaki így akarja kikutatni, hogy mi van a házunkban, és érdemes-e oda betörli, azt kirabolni. Mivel a drónt vezénylő ember szabálytalanságot, sőt akár bűncselekményt követ el, így javaslom, hogy aki ezt tapasztalja, az jelezze a rendőrségen. Mindezek mellett javaslom élesíteni a drón elleni csúzlikat, és mindent, amivel hatástalanítható az ablakon át kukkoló” – áll a bejegyzésében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában