Közlekedés

2023.08.24. 15:08

Forgalmirend-változás Kecskeméten, a Fekete Gólya körforgalomnál

Elkészült Kecskemét határában, a 44-es főúton, a Fekete Gólya étteremnél a körforgalom, de a Szentkirály–Békéscsaba irány az előírások szerint csak a közvilágítás elkészülte és beüzemelése után nyitható meg.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy az M44-es gyorsforgalmi út építéséhez kapcsolódóan a 44-es főúton, a Fekete Gólya étteremnél kialakított új csomópont kiépítése az aktuális ütem szerint elkészült. A csomópont több irányból átjárható, de a Szentkirály–Békéscsaba irány az előírások szerint csak a közvilágítás elkészülte és beüzemelése után nyitható meg, mert kétsávos, úgynevezett turbókörforgalom csak közvilágítással működhet, függetlenül a körforgalom készültségének állapotától.

A körforgalom áteresztő képessége megnőtt, több irányból megközelíthető, ezért az elmúlt hetekhez képest a forgalmi rend is megváltozott.

A kivitelező kéri a járművezetőket az ideiglenes forgalomtechnikai rend szerinti körültekintő és óvatos közlekedésre. Továbbá kéri, hogy az arra közlekedők az előjelző táblákat figyeljék és az azon szereplő irányokat kövessék.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában