Mulatság

2023.07.03. 19:23

Zoltán Erika és táncosai szórakoztatták a csemőieket – galériával

Virágünnepet és falunapot tartottak hétvégén Európa egyik legvirágosabb településén, Csemőn. A kiváló hangulatú esemény szokásosan bővelkedett a programokban. A mulatság már péntek este elkezdődött, akkor a Petroleum zenekar, Kiss Kevin és a Delta zenekar adott koncertet.

Horváth Péter

Zoltán Erika is fellépett a hétvégén Csemőn

Fotó: Csemői önkormányzat

Szombaton a hagyományőrzők ébresztették a falu népét és invitáltak mindenkit a Templom téren zajló programokra. Délelőtt a Csemői Palotás SE sportbemutatóit Csizmás Kandúr című interaktív meseszínház követte. A jó ebédhez Farkas Rozika által előadott nóták szóltak, majd Szendi Szilvi és Laki Péter operett műsora következett. Ezután Zoltán Erika és táncosai szórakoztatták a mulatságra kilátogató publikumot, majd Tunkli István nosztalgia dallamai töltötték be a levegőt. Késő délután Tihanyi-Tóth Csaba és Bognár Rita lépett fel a Szenes Iván életmű show-val. Este a Piramis adott koncertet, majd a Tánczos Trió zárta a műsort a hajnali órákban. A rendezvényen természetesen nem maradhatott el a hagyományos főzőverseny sem.

A Virágos Csemő 2023 főzőverseny első helyezettje a Csemői Nefelejcs Óvoda és Mini Bölcsőde csapata, második helyezést ért el a Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület, mí a harmadik legjobb főzőcsapat Faluvédő és Szépítő Egyesület lett. A zsűri különdíjat ítélt oda a Csaba családnak. Az önkormányzat idén a Csemő díszpolgára kitüntető címet Erdélyi Krisztinának adományozta, a Csemői Nefelejcs Óvoda  és Mini Bölcsőde vezetéséért, a település fejlődését szolgáló több évtizedes óvodapedagógusi és intézményvezetői munkájáért. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában