Előadások

2023.07.20. 19:01

Távcsöves bemutatóra készülnek a kecskeméti Planetáriumban

A kecskeméti Planetáriumba a következő napokban is több izgalmas előadást láthat a közönség. Szombaton például a modern űrkutatásba is betekintést nyújtanak, kedden pedig távcsöves bemutatóra készülnek.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Szombaton először az óvodásoknak, kisiskolásoknak 15 órakor ajánlják a Modern űrkutatás című előadást, majd a nagyobbaknak, 10 év felett 16.30-tól a Föld típusú bolygók című előadást, Bondár Péter szakelőadóval. 

Jövő héten is több előadás lesz, valamennyit Szabó Balázs szakelőadó tartja meg. Kedden 17 órakor kezdődő gyerekműsor címe: Ki látott már csillagot? Ugyanitt 20 órakor távcsöves bemutatóra várják az érdeklődőket, derült idő esetén. Jövő csütörtökön 17 órakor kezdődik az Ember az űrben című előadás. 

Jövő szombaton pedig ismét két előadás tekinthető meg. 15 órakor a kicsiknek szól a Csillagok, csillagképek gyerekműsor, a nagyobbaknak 16.30-tól Távcsövek égen, Földön című műsor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában