Elismerés

2023.07.15. 19:38

A kecskeméti wojtylás sorsközösség megköszönte a buszsofőr odaadó munkáját

Megköszönte Bagi János buszsofőr odaadó munkáját a napokban a kecskeméti wojtylás sorsközösség, különösen azt, hogy kiemelten figyelmes a mozgásukban korlátozottakkal.

Sebestyén Hajnalka

Bagi János buszsofőr

Forrás: Beküldött fotó

Bagi János, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft., illetve a szolgáltató Inter Tan-Ker Zrt. autóbuszvezetője kiemelkedő munkavégzése, elkötelezettsége, udvarias, utasbarát magatartása okán elismerést vehetett át a kecskeméti Wojtyla Barátság Központban Farkas P. Józseftől, a népkonyhaként is működő intézmény alapító-igazgatójától. 

A Wojtyla vezetője és gondozottjai ugyanis évek óta úgy tapasztalják, Bagi János sofőr nem csupán biztonságosan szállítja utasait a város egyes pontjai között, emellett mindenkor szolgálatkész és rendkívül figyelmes az utazás során rá bízott embertársaival, különösen a mozgásukban korlátozottakkal. A díjjal az adományozó ama tényre kívánt rávilágítani, miszerint a figyelmesség, a megértő szó is jelentős hatást gyakorol mindennapi életünkre, lelki egészségünkre. 

Forrás: Beküldött fotó

– Bagi János magas szintű elhivatottsága, emberiessége példát mutat mindannyiunk számára, hogyan lehet önzetlenül segíteni, támogatni felebarátainkat – hangsúlyozta Farkas P. József a díj átadásakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában