Dunavecse

2023.06.24. 17:19

Megújul a vecsei önkormányzati gazdasági-műszaki ellátójának telephelye

Hivatalosan is elkezdődik a dunavecsei önkormányzat gazdasági-műszaki ellátó és szolgáltató szervezet telephelyének teljes körű felújítása. A kivitelezési szerződés aláírása, a munkaterület átadása a hét elején megtörtént.

Gulyás Sándor

Fotó: Kapott fotó

A beruházás költségeire a vármegyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című pályázat keretében jutott 151,31 millió forint támogatáshoz a dunavecsei önkormányzat. A projekt keretében megvalósul a gazdasági-műszaki ellátó épületének energetikai korszerűsítése. 

Elkészül az épület hőszigetelése, újra cserélik a homlokzati nyílászárókat, megújul a fűtési rendszer, valamint az épület akadálymentesítése is megtörténik. A fejlesztés eredményeként az intézmény épülete az úgynevezett CC „Korszerű” energetikai osztályba kerül, így a „közel nulla energiaigény” kategóriába fog tartozni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában