Találkozó

2023.06.27. 07:00

Civil fórumra várják a halasiakat

Civil fórumra várják a halasi civil egyesületek, szervezetek és alapítványok képviselőit, valamint az érdeklődőket a Közösségek Házába július 4-én, kedden 17 órától. A találkozón egyebek mellett tájékoztató hangzik majd el a Halasi Városmenedzser Kft.-nél végbement integrációról, valamint az önkormányzati cég és a város közötti megújult közművelődési megállapodásról.

Pozsgai Ákos

A halasi képviselő-testület

Fotó: Pozsgai Ákos/archív felvétel

A halasi képviselő-testület az elmúlt évben döntött több önkormányzati cég és intézmény összevonásáról. Így a helyi városi hírlapot, a televíziót és hírportált működtető Halasmédia, a Közösségek Háza, a Martonosi Pál Városi Könyvtár, a Csetényi Élménypark, valamint a Thorma János Múzeum egy irányítás alá, a Halasi Városmenedzser Nonprofit Kft-hez került. Az új szervezeti struktúráról, az integráció folyamatáról, és az önkormányzattal kötött megújult közművelődési megállapodásról is tájékoztatót tart majd Vincze Bálint, a Halasi Városmenedzser Nonprofit Kft. ügyvezetője. A fórumon jelen lesz Kuris István László alpolgármester is, ahol közvetlen lehet majd kérdéseket feltenni a halasi civil szféra és a város jövőbeni együttműködéséről is.

A civil fórumon Molnár Elvira, a Bács-Kiskun Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársa is tart tájékoztatót a civil szervezeteket érintő 2023-as aktuális jogi és pályázati tudnivalókról. A szervezők várják a Közösségek Házába a civil szervezetek képviselőit, valamint bárkit, akit érdekel a civil egyesületeket érintő kérdések.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában