Argos Állatvédelmi Egyesület

2023.06.27. 16:34

A felelős állattartásról szólt a kecskeméti tábor

A helyes állattartás alapjaival ismerkedtek meg a gyerekek az Argos Állatvédelmi Egyesület napokban megtartott kecskeméti állatvédelmi táborában.

Horváth Péter

Argos kecskeméti tábor

Fotó: Horváth Péter

A fiatalok megtudhatták, hogy hogyan kell úgy tartani a házi kedvenceket, hogy minőségi és méltó életük legyen gazdáik mellett. 

Az egyhetes tábor programjai között szerepelt az állatvédelmi előadások mellett a honvédség és a rendőrség munkakutyáival való találkozás, bűn- és baleset-megelőzési előadások, látogatás a Kecskeméti Vadaskertbe, és lovaskocsizás is. 

Az Argos ismert arról, hogy számos híresség támogatja az állatok védelmére irányuló jó ügyüket, és nem volt ez másképp a mostani tábor ideje alatt sem, amikor Nyári Roland, a Children of Distance együttes tagja vett részt a programokban. Szabó Attila egyesületi vezető elmondta, hogy a nyár folyamán még további négy tábort szerveznek a felelős állattartás iránt érdeklődő fiataloknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában