Közlekedés

2023.05.23. 07:33

Útinform: kedden sem áll meg a munka az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást kedden vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Az M5-ös autópályán,
– Budapest felé, a műszaki átjárókat takarítják a 31-es és a 22-es kilométer között, 11.30-tól 15 óráig a belső sáv zárása mellett. 
– Röszke felé, az elválasztó sávi növényzetet vágják, Kiskunfélegyháza után, a 113-as és a 126-as kilométer között. A munkaterületnél mozgó terelés mellett lezárják a belső sávot. 
– Kecskemét közelében a szalagkorlátot javítják. A 86-os, a 96-os illetve a 100-as kilométer között lesz napközben mindkét oldalon munkavégzés, a belső sáv zárása mellett. 
– Budapest felé a 166-os és a 146-os kilométer között a műszaki átjárót takarítják. 7.30 és 15.00 között mozgó terelés mellett a külső sávba terelik a járműveket. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek. A 86-os kilométernél félpályás útlezárás van érvényben. 
A 44-es főúton, 
– Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös kilométernél (06.04-ig), illetve 8-as kilométernél félpályán halad a forgalom.
– Gyula elkerülő szakaszán, a 136-os km-nél ma aszfaltoznak. 7.30 és 17.00 óra között félpályás útlezárás mellett dolgoznak. Jelzőőrös irányításra és hosszabb menetidőre készüljenek az arra autózók! 
Az 51-es főúton, Dunavecsénél, a Kelédháti utca kereszteződésénél körforgalmú csomópontot alakítanak ki. A 72-es kilométernél félpályás útlezárásra és jelzőlámpás forgalomirányításra számítsanak!

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton, Nemesnádudvar közelében favágók dolgoznak. A 84-es kilométer környezetében jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

A 441-es főúton, Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as kilométernél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában