Útinform

2023.05.11. 07:10

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a lajosmizsei szakaszon, a 65-ös és a 73-as kilométer között az elválasztó sávban dolgoznak. 8.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban a belső sávot mozgó tereléssel lezárják.

A főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontot építési munka miatt lezárták. Kerülni továbbra is a 108-as kilométernél a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Kiskunfélegyháza térségében, a 119-es és a 120-as kilométer között a szalagkorlátot javítják. reggel fél 8-tól 11.00 óráig mindkét oldalon csak a külső sáv járható.

Főutak:

Kecskemétnél a 44-es főút Reptéri úti szakaszán, az 5-ös és a 8-as kilométernél új, körforgalmi csomópontot építenek. Mindkét irányban egy-egy sávot lezártak.

Az 51-es főúton Baja és Dávod között, mozgó tereléssel és több szakaszon az útmenti növényzetet gondozzák. Reggel 7.00 órától 16.00 óráig a fél útpályát lezárják.

Az 52-es főúton Kecskemét kivezető szakaszán, az 1-es kilométer közelében, építési munka miatt mindkét irányban egy sáv járható.

Az 54-es főúton Érsekhalma térségében, a 83-as és a 84-es kilométer között favágók dolgoznak. Reggel fél 8-tól délután 3-ig, több alkalommal 5-10 percre megállíthatják a forgalmat.

Az 55-ös főúton a 103-as kilométernél a Bajai Nagy-Duna hídon, a vasúti átjárót javítják. 8.00 órától 16.00 óráig, mindkét irányban sávlezárásra és jelzőőrös irányításra számítsanak!

A 441-es főúton Nagykőrösön, a 18-as kilométernél építési munka miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában