Felvirágoztatás

2023.05.29. 14:28

Ingyenesen osztanak szét 1500 virágot a kecskeméti panellakók között

Keddtől csütörtökig ingyenesen 1500 balkon egynyári virágot oszt szét a panelban élők között a Kecskeméti Városszépítő Egyesület.

Sebestyén Hajnalka

Tavaly is nagy sikere volt a virágosztásnak, felvételünk a Horváth Döme körúti társasházaknál készült

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Idén is meghirdeti Virágos Balkonok akcióját a Kecskeméti Városszépítő Egyesület, melynek keretében 1500 tő egynyári virágot ajándékoznak ingyenesen a belvárosi panelházakban élőknek. A jótékonysági megmozdulás többéves hagyományra tekint vissza. Ezzel szeretnének hozzájárulni az emeletes házban élők erkélyének felvirágoztatásához, ezáltal is színesebbé téve a belváros megjelenését.

Király József, a Kecskeméti Városszépítő Egyesület elnöke elmondta: a közös képviselőkkel egyeztetve a belváros öt pontján, kedden, szerdán és csütörtökön osztják szét a virágokat.

Először május 30-án, kedden 17 órakor a Petőfi Sándor utcai szalagház mögött, a Nyíl utcai kereszteződésnél vehetők át a virágok. Egy órával később, 18 órakor a Lordok Háza társasház belső udvarán várják a virágszerető lakókat.

Május 31-én, szerdán is két helyszín lesz: 17 órakor a Horváth Döme körúti társasház mögötti parkolónál, majd 18 órakor a Szabadság tér 5. szám alatitársasház belső udvarán adják át a virágokat. Végül június 1-jén, csütörtökön, 17 órakor a Dobó krt. és Batthyányi utcai társasházak mögötti parkolóba várják a lakókat. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában