Megállapodás

2023.05.11. 17:21

Europe Direct alpont lett az orgoványi könyvtár

A Katona József könyvtárban működő Europe Direct Bács-Kiskun Iroda új alponttal bővült, miután az Orgoványi Művelődési Ház és Könyvtár ad helyet a hatodik alpontnak Bács-Kiskun vármegyében. A megállapodást Bujdosóné dr. Dani Erzsébet, a Katona József könyvtár igazgatója és Gál Szilvia, Orgovány polgármestere írta alá csütörtök délelőtt.

Horváth Péter

A megállapodást Bujdosóné dr. Dani Erzsébet, a Katona József könyvtár igazgatója és Gál Szilvia, Orgovány polgármestere írta alá

Fotó: Katona Kinga

A rendezvényt Tóthné Szakolczai Tünde, az intézmény igazgatója szervezte, aki hangsúlyozta, hogy nagy megtiszteltetés számukra, hogy kis könyvtárukat méltónak találták, arra, hogy a Europe Direct Bács-Kiskun iroda alpontjaként működjön tovább.

– Munkatársaimmal azon dolgozunk nap mint nap, hogy a könyvtárunkba látogató olvasóinkat tudásunk legjavát adva szolgáljuk ki, ezen túl kiegészülve az európai Unióhoz kapcsolódó információk és értékek továbbadásával – fogalmazott.

Az eseményen színvonalas műsort adtak a Dr. Tóth Zoltán Általános Iskola 6. a. osztályos tanulói. Felkészítő tanáruk és egyben osztályfőnökük Vinczéné Kelemen Erika, akik Lázár Ervin: A négyszögletű kerek erdő gyerekregényének A költői verseny című mesejátékát adták elő, valamint Magó Jázmin énekével varázsolta el a jelenlévőket.

A vendégek között volt Virágh Barnabás, a Katona József könyvtár igazgatóhelyettese, Gyarmatiné Márton Olga, a Dr. Tóth Zoltán Általános iskola igazgatója, valamint az Europe Direct és a Katona József könyvtár munkatársai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában