Élménynap

2023.04.29. 18:18

Betekinthettek az iskolás életbe a kecskeméti óvodások

A Kecskeméti Mátrixsuli Általános Iskola táncos-mozgásos élménynappal lepte meg a napokban több kecskeméti óvoda nagycsoportosait. Közel 100 kisgyermek érkezett az iskolába a Hosszú utcai, a Klapka utcai, a Csongrádi utcai, a Mátis Kálmán Szivárvány utcai, és a Tóth László sétányi Csigabiga óvodából.

Sebestyén Hajnalka

Az élménydélelőtt egy vidám, játékos tánctanítással vette kezdetét

Forrás: Mátrix iskola

A mátrixos élménydélelőtt egy vidám, játékos tánctanítással vette kezdetét. Az óvodások nagyon élvezték, hogy közel százan együtt mozoghattak, és örömmel vettek részt a közös, zenés-táncos játékban. Majd egy kis svédasztalos harapnivalóval és üdítővel látták vendégül a kicsiket, utána következett Zsuzsi néni meséje az erdei manókról. A történet főszereplője egy varázslatos erdőben élő tündér volt, akinek segítségével a kis óvodások megismerhették az erdő lakóinak életmódját és a természet szépségeit.

Az élménynap utolsó részében pedig egy aprócska ajándékot kapott minden résztvevő óvodás. A vendégség alatt a gyerekek megtapasztalhatták, hogy az iskolában mennyire vidám és szeretetteljes légkör van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában