Ajánló

2023.04.13. 19:05

Államfők dedikáltak című tárlat nyílik a kecskeméti Hírös Agórában

Április 24 és 29 között tekinthető meg Dr. Márián Zoltán Államfők dedikáltak című tárlata a kecskeméti Hírös Agórában, melynek keretében a szerző könyve is megismerhető. A személyes találkozón kiderül, kivel milyen alkalommal, milyen körülmények között találkozott.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Hírös Agóra

Csupán néhány napra érkezik a különleges kiállítás a Hírös Agórába, mely már több nagyvárosban elsöprő sikerrel szerepelt. Dr. Márián Zoltán 70 tablós válogatása az Államfők dedikáltak című saját kötetének anyagából állt össze, melyet megtekintve a közönség is világutazóvá válhat. Ünnepélyes megnyitó április 24-én, hétfőn 17 órakor lesz, a műsorban közreműködik Földi Jácint, a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar trombitaművésze.

Április 26-án, szerdán 17 órakor a szerző könyvének és előadásának köszönhetően a közönség közvetlenül is találkozhat a történelmet formáló neves személyek kézjegyeinek történetével. A beszélgetőtárs Kriskó János, televíziós riporter és műsorvezető lesz.

A gyűjtemény tulajdonosa: dr. Márián Zoltán jogász, Debreceni Nyomozó Ügyészség nyugalmazott vezetője. Közreműködő: Márián Éva Dorina társszerző, spanyol-angol szakos nyelvtanár, tolmács.

Az ingyenes tárlat hétfőtől péntekig 10 és 19 óra között tekinthető meg. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában