Adakozás

2022.12.31. 20:00

Folytatják az ételosztást Baján

Bácskai rizses hússal várták az ebédelni vágyókat december 28-án a Ciszterci Házban. Ezúttal az Elizabeth Hotel felajánlásából 250 adag meleg ételt és a sükösdi pékség jóvoltából friss pogácsát is osztottak.

Márton Anna

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A másfél évtizedes hagyományú jótékonysági ételosztást ezúttal is dr. Zöld László Csabáné önkormányzati képviselő vezette, a bajai Szent Antal plébánia Karitász csoportjának önkénteseivel és a Cselekvő Fiatalokért Egyesület aktivistáival.

Az Elizabeth Hotel rendszeresen részt vesz a jótékonysági akcióban és a konyháját is rendelkezésre bocsátják azoknak a jótékonykodó cégeknek, szervezeteknek, akiknek nem áll módjukban elkészíteni az ételt –mondta a szálloda képviseletében Andorkó Dorka. 

Nagyon fontos számukra a segítségnyújtás, hiszen a jelenlegi gazdasági helyzetben mindenkinek nehezebb, ezért megpróbálnak segíteni azokon, akiket hatványozottabban érint a válság. A közös imát követően az ételt Toldi Norbert káplán áldotta meg. A következő ételosztást 2023 január 4-én szerdán a szokott időben tartják.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában