Dr. Gera László

2022.06.23. 13:11

Rangos szakmai elismerésben részesült a kecskeméti főorvos

A hazai traumatológia területén kifejtett több évtizedes áldozatos munkájáért, a traumatológiai szakterület legmagasabb elismerésben, Lumniczer Sándor Emlékérem kitüntetésben részesült Dr. Gera László PhD, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Traumatológiai- és Kézsebészeti Osztály osztályvezető főorvosa, a Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság 2022. évi közös kongresszusán.

Horváth Péter

Dr. Gera László hazai traumatológia területén végzett áldozatos munkáját ismerték el Fotó: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Dr. Gera László 1981 óta dolgozik a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Traumatológiai- és Kézsebészeti Osztályán, melyet 2002 óta megbízott osztályvezetőként, 2003-tól pedig kinevezett osztályvezető főorvosként irányít.

– A munkám olyan, mint a kávé, az maga a dopping, hogyha az ember dolgozik és ha még örömét is találja benne, akkor egyszerűen nem lehet elfáradni, legalábbis én nem tudok elfáradni – fogalmazta meg szakmai hitvallását Gera László.

Dr. Gera László Fotó: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában